Het heeft even geduurd, maar inmiddels is het echt de hoogste tijd voor een nieuwe 'Koken met Serena'! Vandaag kook ik een zeer smaakvolle vegetarische pasta voor jullie, met tomaatjes, basilicum en kleine blokjes kaas. De saus is lekker romig met een beetje pit. Deze pasta is gemakkelijk om te maken, snel klaar en superlekker! Kijken jullie mee?
Bekijk de video in HD voor het optimale kijkgenot. Ik zou het leuk vinden als jullie je op mijn YouTube kanaal zouden willen abonneren –> BeautylabNL.
Benodigdheden;
- pasta (liefst geen slierten, mag natuurlijk wel)
- cherry tomaatjes
- basilicum
- oude kaas
- mayonaise
- melk
- azijn
- harissa (mag ook sambal of tabasco zijn of je kunt het weglaten)
- peper & zout
Tip: de blokjes kaas eten met een afmeting van 0,5 x 0,5 cm (halve centimeter bij halve centimeter) nog lekkerder weg!
Ik zeg, eet smakelijk! En laat het me weten als jullie de pasta hebben gemaakt en wat je er van vond!
Until next time,
Serena Verbon
Hmm lekker zeg, ik zou alleen oude geraspte kaas gebruiken ipv blokjes. Lijkt me lekkerder 🙂
Serena, zou je niet vaker een kookvideo online willen zetten, en dan vooral recepten voor ‘t avondeten met groente & meer healthy food? Ik vind het zo moeilijk om gevarieerd, gezond maar vooral écht lekker te eten ‘s avonds. Dit recept komt deze week sowieso op tafel, thanks!
SUPER lijkt me heel lekker, ook goed vegetarisch 😀